Přeskočit navigaci

Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové

Studijní a vědecká knihovna
v Hradci Králové
Katalog E-zdroje Digitální knihovna
Otevírací doba
Pondělí 9.00 - 19.00
Úterý 9.00 - 19.00
Středa 11.00 - 21.00
Čtvrtek 9.00 - 19.00
Pátek 9.00 - 19.00
Sobota 9.00 - 12.00
Neděle zavřeno
Státní svátky - zavřeno

Feedback   FAQ

Co číst   Regionální osobnosti

Newsletter   Ptejte se knihovny

YouTube   Instagram   Facebook   RSS

Kontakty
Půjčovna 1. NP: +420 494 946 220
3. NP: +420 494 946 252
pujcovna@svkhk.cz
Studovny 4. NP: +420 494 946 222
5. NP: +420 494 946 243
inform@svkhk.cz
Spojovatelka +420 494 946 200
Studijní a vědecká knihovna
Hradecká 1250/2
500 03  Hradec Králové
Kde nás najdete

K zajištění kompletní funkčnosti potřebují tyto webové stránky váš výslovný souhlas s ukládáním souborů cookie prohlížeče. Pokud soubory cookie nepovolíte, je možné, že nebudete moci používat některé funkce webových stránek, mimo jiné: přihlášení, nákup produktů, zobrazení personalizovaného obsahu, přepínání mezi kulturami stránek. Doporučujeme povolit všechny soubory cookie.
Úvod > Akce > Další akce (Něco navíc...) > Články > 24. 4. Mgr. Martina Vrbická: Jak neplýtvat potravinami

24. 4. Mgr. Martina Vrbická: Jak neplýtvat potravinami

Věděli jste, že každý Čech vyhodí průměrně 90 kg jídla ročně? Jaké dopady má plýtvání potravinami na naši planetu a jak můžeme každý den přispět k lepší budoucnosti? Přijďte se dozvědět, jak fungují potravinové banky, kdo od nich dostává pomoc a co můžeme udělat pro to, aby méně jídla končilo v koši.

Vstup volný. Přednáška proběhne od 15 hodin v konferenčním sále v 5. NP knihovny.


Uderitelnost.png